OCR-tolkning av fakturor

Ekonomisystemet innehåller numera en funktion för OCR-tolkning av leverantörsfakturor. Funktionen finns tillgänglig idag och första kund kör redan lösningen. Läs mer

RS 2016

Nu är SCB Räkenskapssammandrag anpassat för 2016 års Excel-filer.

Kommek 2016

Som vanligt finns vi på Kommek-mässan i Malmö, besök oss gärna i monter C08.

Problem med telefoni

Just nu har vi störningar i telefonin, vilket kan göra det svårt att komma fram på telefon. Skicka e-post till support@a-data.nu om du inte kommer fram.

SCB Räkenskapssammandrag

Ni kan nu börja använda programmet för räkenskapssammandraget för 2015. Har ni inte fått det definitiva Excel-arket så kan ni använda det preliminära Excel-ark som SCB skickat ut. Notera att ni fortfarande måste klippa och klistra in värdena från verktyget till Excel-arket. Detta eftersom Excel-arket numera är så komplicerat och dessutom skyddat så att maskinellt ifyllande inte fungerar.

Sommarbemanning

Nu under sommaren har vi vissa perioder reducerad bemanning på supporten. Kommer du inte fram på telefon så skicka in ett ärende till support@a-data.nu
Trevlig sommar!

Webbseminarium PG

En påminnelse om webbseminariet angående Plusgirots nya tjänst för leverantörsbetalningar, Corporate File Payments, samt övriga förändringar i hanteringen av leverantörsfakturor. Seminariet börjar fredag 27/11 kl 11.00. Anslut till seminariet via Internet på adress https://zoom.us/j/878352​375 Pröva gärna en stund i förväg så ni ser att det fungerar för er.

Ny version av kundreskontra

Vi har nu släppt version 13.2 av kundreskontran. Denna version innehåller förbättringar och felrättningar.

Ny hemsida

Vi lanserar nu vår nya hemsida.
Vi gör nu ett flertal insatser för att effektivisera vår verksamhet och vår kommunikation med kunderna.

Ny version av Å-DATA Ekonomi

Version 12.0 av ekonomisystemet har nu släppts.
Version 12.0 av Å-DATA Ekonomi har nu släppts för allmän tillgänglighet. Denna version innehåller en helt ny modul för kontering och attest av fakturor och en mängd andra förbättringar.