Företaget

”Vi är annorlunda” och på så sätt lika våra konkurrenter. I IT-branschen berättar alla gärna om hur flexibla och användarvänliga system de har. Om unika lösningar och breda programutbud. Själva pratar vi hellre och främst om andra saker.

Vår tekniska plattform klarar det amerikanska försvarets högsta säkerhetskrav. Vi har till exempel kunder som kört vårt ekonomisystem i 16 år utan ett enda oplanerat avbrott. Och hittills har det aldrig funnits ett virus på plattformen, trots att den finns installerad på stora företag världen över.

Varken direktörer eller aktieägare påverkar oss. Å-DATA är privatägt och alla delägare jobbar i företaget. Därför tas inga beslut som inte är väl genomtänkta. Vi gör allt med tanken på långsiktighet, snarare än snabb avkastning eller bonusmaximering.

Kunden måste få valfrihet. Bestämma själv om tjänsten ska vara stor eller liten. Vill du t.ex. drifta ekonomisystemet själv eller köpa hela lösningen? Tillsammans med våra partners kan vi ge den valfriheten. Tillsammans med IBM löser vi frågetecken kring den tekniska plattformen. Installation och stöd sker tillsammans med de stora betalningsförmedlarna och bankerna. Gemensamt löser vi alla problem.

Vår kund ska ha så mycket för pengarna som möjligt. Istället för att följa marknadens vink om det som är inne för tillfället, vårda skattepengarna och kom till oss. Våra kunder är kloka, kritiska och ställer krav. Därför är våra system inte bara ”anpassade” till kommunal verksamhet. Från grunden har riktlinjen alltid varit kommunens behov av enkelt och effektivt informationsflöde. Välkommen till Å-DATA!