Fakturaavisering

För att kunna avisera mottagare av fakturor i Å-DATA Ekonomi finns en separat aviseringsfunktion som vanligen installeras på fakturaservern. Med denna funktion kan man med önskat intervall skicka anpassade e-postmeddelanden till fakturamottagarna.

Installation

Funktionen hämtas från http://a-data.nu/download/fakturamail.zip , spara ner filen lokalt och packa upp filerna i arkivet till en lämplig mapp på fakturaservern. Zip-filen innehåller en installations- och konfigurationsbeskrivning.